Jak poznáte dobrou restauraci?

Dnešní zážitek byste nepřál nikomu, možná ani svým nepřátelům. A to mělo jít původně o veskrze příjemnou záležitost. Prostě jste pozval svou přítelkyni na oběd do restaurace. Ale už tolikrát osvědčený model nepříjemně zkomplikovala panující vedra.

Panuje zde celoročně stálá teplota

Trochu Vás zarazilo už to, že když jste vstoupil do restaurace, nedýchnul na Vás příjemný chládek z osvědčené pražské klimatizace, nýbrž bylo v místnosti asi tak stejně horko jako venku. Ale to by ještě tak nevadilo. Mnohem děsivější byl zážitek s upoceným číšníkem, který se k Vašemu stolu s jídelním lístkem doslova doplazil, a na ubrus mu stékaly kapky potu. No, a když jste zahlédli kuchaře, který byl mokrý od hlavy k patě a pot mu kapal do jídla, tak to už jste se orosili také. Není divu, že Vaše přítelkyně od jídla odešla a hned tak s Vámi asi do restaurace nepůjde.

Ohodnoťte příspěvek